Туризъм, забележителности и бизнес

Кривиралчева къща за гости в град-музеи Копривщица  
област Видин област Монтана област Враца област Плевен област Велико Търново област Русе област Силистра област Разград област Добрич област Шумен област Търговище област Варна област Бургас област Сливен област Ямбол област Ловеч област Габрово област Стара Загора област Пловдив област Хасково област Кърджали област Смолян област Пазарджик област Благоевград област Кюстендил област Перник област София област Софийски регион Затвори картата
 Сподели ::
Представяме обекти в област Смолян, хотели, къщи, вили за гости, под наем
български
english
deutsch
руский
ελληνικά
търсене по текст:
ГОРЕЩА ОФЕРТА

информация

Кривиралчева къща за гости в град-музеи Копривщица
категория :: Настаняване | Къщи   област :: Софийски регион, хотели, къщи, вили за гости, наем

адрес: България-Кривиралчевата къща за гости в град-музеи Копривщица на ул."Тороманова" №22

телефони: 0885/91-06-02
Моля споменете, че сте разгледали обявата в Туризъм-Хотели-България.com
  изпратете запитване до собственика    web: www.kriviralcheva-kushta.hit.bg

видове туризъм:
планински, еко, винен, исторически, културен, бизнес туризъм

мин.цена : **** макс.цена : ****

наляво
наляво
надясно
надясно

 регион
 община
 град
 село
 курорт
 забележителност
 местност
информация

 КРИВИРАЛЧЕВА  КЪЩА ЗА ГОСТИ в град-музеи Копривщица

    Копривщица е един от най-забележителните градове-архитектурни музеи в България. Освен с впечатляващи Възрожденски къщи в уникален архитектурен стил, градът е известен с богатата си история и като роден дом на множество бележити българи. Копривщица е включен в списъка на Стоте национални туристически обекта на България. Сред основните забележителности на града са къщите музеи на Любен и Петко Каравелови, Димчо Дебелянов, Тодор Каблешков, Георги Бенковски, Лютовата къща, Ослековата къща, къщата на Найден Геров, църквата Успение Богородично, храмът Свети Никола, множество мостове и чешми, паметници.
   Кривиралчевата къща за гости се намира в град Копривщица на 110км. от град София и на 95 км. от град Пловдив, на 15 км. от подбалканската линия в Средна гора. Къщата се намира в югозападната част на града.На 150 м. от нея тръгват няколко маркирани еко пътеки из околните планини.Тя е разположена на 200 м. от вековните борови гори и на 10 м. от центъра на града.
   Новопостроена къща със стаи изцяло обзаведени и изрисувани с характерния за Копривщица стил предлагаща  всички необходими условия  за спокойна и пълноцинна почивка.
  Кривиралчевата къща за гости е живописна Копривщенска къща с китен двор ограден с висок дувар.Тя е идеална начална точка за опознаване на красивия град , запазил непокътнат духа на Възраждането, но и на заобикалящата го планина.
 Къщата предлага пет двойни стаи всяка със собствен санитарен възел, телевизор с кабелна, централно отопление. На разположение на гостите са ютия, маса за гладене, шах, табла, карти и други екстри.Гостоприемните стопани са предоставили, също така на своите посетители битова механа с камина, хладилник и готварска печка.В механата могат да се настанят комфортно 12-15 души.Тя е оборудвана с телевизор, стерео уредба, барбекю на въглища и барбекю на газ, посуда за самостоятелно приготвяне и сервиране на храна.Когато времето позволява гостите могат да се наслаждават на вкусната храна на открито в потъналия в зеленина двор на къщата.
 С настъпването на предстоящите празници искаме да Ви поканим във Криви ралчевата къща, защото тя предлага много добри условия за ваканции на семейства с деца и приятелски сбирки на ниски цини.
 Тя е чудесен избор за отсядане на всеки гост търсещ романтика, уют ,спокойствие и самостоятелност за своя престой в град Копривщица.
 Тук  любителите на на планината  и екотуризмът ще открият непосредсвената красота и прекрасна природа, свеж въздух, наситен с аромат на билки и цветя.
                                     
                             Заповядайте при нас, ние Ви очакваме!  


Град-музей Копривщица се намира на границата на областите Софийска, Пазарджик и Пловдив.Възможностите за туризъм и забележителностите в тези области може да разгледате през следните линкове.В близост са градовете свързани с Българска история Клисура, Сопот, Карлово, Калофер, Стрелча, Панагюрище, Съединение, Перущица , Пещера, Батак.

   

visits:
Всички права запазени 2009-2015 www.tourism-hotels-bulgaria.com