Туризъм, забележителности и бизнес

Хотел-ресторант с басейн Ичера в Ичера  

Hoteli v Slivenski Balkan krai Sliven.Хотел-ресторант с басейн Ичера в село Ичера. Еко хотели, къщи, вили, нощувки, ресторанти за гости край Сливен, Жеравна, Котел, Медвен

област Видин област Монтана област Враца област Плевен област Велико Търново област Русе област Силистра област Разград област Добрич област Шумен област Търговище област Варна област Бургас област Сливен област Ямбол област Ловеч област Габрово област Стара Загора област Пловдив област Хасково област Кърджали област Смолян област Пазарджик област Благоевград област Кюстендил област Перник област София област Софийски регион Затвори картата
 Сподели ::
Представяме обекти в област Кърджали, хотели, къщи, вили за гости, под наем
български
english
deutsch
руский
ελληνικά
търсене по текст:
ГОРЕЩА ОФЕРТА

информация

Хотел-ресторант с басейн Ичера в Ичера
категория :: Настаняване | Хотели   област :: Сливен, хотели, къщи, вили за гости, под наем

адрес: България-Хотел-ресторант с открит басейн „ИЧЕРА” в село Ичера, община Сливен в Сливенски Балкан.

телефони: 04517 2268; (+359) 888/ 564 791
Моля споменете, че сте разгледали обявата в Туризъм-Хотели-България.com
  изпратете запитване до собственика    web: http://www.ichera.com

видове туризъм:
планински, еко, винен, исторически, културен, бизнес туризъм

мин.цена : **** макс.цена : ****

наляво
наляво
надясно
надясно

 регион
 община
 град
 село
 курорт
 забележителност
Архитектурно-музеен резерват Жеравна
Безистена град Сливен,
Галатанското училище град Котел,
Драматичен театър "Стефан Киров" гр.Сливен,
Етнографски музей град Сливен,
Исторически музей в град Котел край Жеравна,
Исторически музей град Сливен,
Карановската селищна могила край гр.Нова Загора,
Карановската селищна могила край град Нова Загора,
Картинна Галерия Старото класно училище с.Жеравна,
Крепост Сайганица (Kипиловско кале) Община Котел,
Крепостта Вида край град Котел и село Жеравна,
Къща-музей "Йордан Йовков",
Къща-музей "Йордан Йовков" с.Жеравна,
Къща-музей "Руси Чорбаджи" с.Жеравна,
Къща-музей "Сава Филаретов" с.Жеравна,
Къща-музей "Хаджи Димитър" град Сливен,
Къща-музей „Захари Стоянов” с. Медвен обл. Сливен,
Манастир Света Петка край град Сливен,
Местността Карандила в Стара планина край Сливен,
Музей на текстилните занаяти град Сливен,
Паметник на Георги С. Раковски,
Паметник на Ивайло край Котел-Жеравна,
Паметник на Хаджи Дмитър град Сливен,
Пантеон на Георги Сава Раковски град Котел,
Парк "Сините камъни" град Сливен,
Пещера Приказна край град Котел и село Жеравна,
Природен парк Сините камъни,
Природен парк Сините камъни край град Сливен,
Природонаучен музей град Котел,
Скални гробници при Талим таш край Котел, Жеравна,
Скално природно образувание-Чобра Таш край Котел,
Хижа местността "Карандила" край град Сливен ,
Художествена галерия град Сливен,
Художествена галерия с.Жеравна,
Църква "Свети Николай",
Църква "Свети Николай":,
Часовникова кула в град Сливен
 местност
информация

 Хотел-ресторант  „ИЧЕРА” в село Ичера, община Сливен

 Ичера е село в Югоизточна България. То се намира в община Сливен, Област Сливен.Село Ичера се намира в планински район.Селото се намира в Сливенския балкан в Югоизточна България на 20 км от Сливен.Най-редовния обичай в селото е "сбора". Това обикновено са три дни - петък, събота и неделя. Определят се като втората неделя на месец август. Датата не е точна и всяка година е различна. Със събитието се цели именно събирането на всички родом от селото. Традиционно се посещава местността "Ямата", и се устройват угощение и забавление. Напоследък това събитие се радва на интереса и на гости. Ичера - пренесла своето име през вековете от земите на древен Египет в България, все още загадъчна и интересна, наречена заслужено "Царската одая", посреща своите гости, за ги дари с чистата си природа, красотата на българските традиции и своето гостоприемство. Ичера - скътана в пазвите на Сливенския Балкан, с прекрасната си природа и възрожденски дух е новата туристическа перла на този край, дал на страната ни Жеравна, Медвен, Котел и Катунище.Чистият въздух и прекрасната природа правят това място неповторимо. Селото е обградено с гори и красиви поляни, изпълнени с ароматни билки и гъби. Наоколо минават и три потока на река Луда Камчия, на единия от които има изградени бари.
 Днес "Царската одая" се възражда наново, а хотел "Ичера" а първият, който гостоприемно отвори врати за всички свои гости на този край, които обичат природата и българския дух.
Изграден във възрожденски стил, хотелът предлага домашния уют на българския дом, съчетан със съвременните изисквания за почивка и спорт.
 Хотел Ичера разполага с пет двойни стаи, в които могат да се настанят максимум десет гости. Те също са обзаведени според традиционния български стил. Уютът, излъчван от дървените облицовки и резби, както и топлината от камините ще приютят всеки гост в свят, изпълнен с покой и ведрина.Двойните стаи в хотела са обзаведени с голямо двойно легло, нощни шкафчета, гардероб, мека мебел. Като допълнителни удобства са осигурени телевизор и камина. Всяка стая има самостоятелен санитарен възел с душ или вана.
 Хотел Ичера ще нагости своите посетители с чудни селски гозби в своя ресторант с капацитет 20 места. На барбекюто в лятната градина се приготвят и традиционни ястия на пещ и скара.
 През горещите дни гостите на хотела могат да се разхладят около плувния басейн в китния двор. Дворът на хотела е много просторен и осигурява достатъчно място за паркиране. Хотел Ичера е отворен целогодишно. По предварително договаряне, неговият персонал може да изпълни специални поръчки за престоя на своите гости.
 Цената за нощувка със закуска за двойна стая с вана е 52 EURO, за единична стая с вана - 40 EURO. Цената за нощувка със закуска за двойна стая с душ е 46 EURO, а за единична стая с душ - 32 EURO. За периода извън активния сезон - от 1.07 до 31.08 се предлагат промоционални оферти и цени, които трябва да се изискат допълнително.
 Ичера е красива през всички сезони на годината и от нея на по-малко от час път могат да се посетят Жеравна, Медвен, природен парк Карандила. В местността Даулите има ски-писта, а старият Сливен е едно от местата, които с удовоствие туристите посещават.
 На 3 часа път с автомобил по билото на Стара планина през гр. Елена могат да се посетят Дряново, Габрово, Боженци. Пътищата около селото са удобни и приятни за колоездене, лов на раци и риба по реката, и за пикник.
 Приятна атмосфера и бързо обслужване ще намери всеки гост посетил ресторанта.Отличните комуникации правят хотел Ичера достъпен за всеки посетител,който ще намери уют,собствен стил и комфорт.Тук любителите на планинският и екотуризъм ще открият непосредствената красота и прекрасна природа,свеж въздух,наситен с аромат на билки и цветя.
 Подарете си една пълноценна почивка в уютна и тиха обстановка.
           Ичера - перлата на Сливенския Балкан - а ние сме част от нея! Очакваме ви!
 Забележителности и възможности за туризъм в област Сливен, може да разгледате в рубрика Забележителности.
visits:
Всички права запазени 2009-2015 www.tourism-hotels-bulgaria.com