Туризъм, забележителности и бизнес

Къщи, вили, хотели до Белоградчик, Видин. Къща за гости Горски кът в село Гранитово  

Хотели в Белоградчик хотели, къщи за гости, под наем в Белоградчик, вили под наем, за гости в Белоградчик, нощувки в Белоградчик, стаи за гости в Белоградчик, квартири в Белоградчик, хижи в Белоградчик, ресторанти в Белоградчик, механи в Белоградчик, барове в Белоградчик, природни забележителности в Белоградчик, културни, исторически забележителности в Белоградчик, музеи в Белоградчик, бизнес. Bulgaria travel, holidays in bulgaria of balkans, hotels in

област Видин област Монтана област Враца област Плевен област Велико Търново област Русе област Силистра област Разград област Добрич област Шумен област Търговище област Варна област Бургас област Сливен област Ямбол област Ловеч област Габрово област Стара Загора област Пловдив област Хасково област Кърджали област Смолян област Пазарджик област Благоевград област Кюстендил област Перник област София област Софийски регион Затвори картата
 Сподели ::
Представяме обекти в област Ловеч, хотели, къщи, вили за гости
български
english
deutsch
руский
ελληνικά
търсене по текст:
ГОРЕЩА ОФЕРТА

информация

Къщи, вили, хотели до Белоградчик, Видин. Къща за гости Горски кът в село Гранитово
категория :: Настаняване | Хотели   област :: Видин, хотели, къщи, вили за гости

адрес: България-Къща за гости, под наем „ГОРСКИ КЪТ” се намира в село Гранитово, община Белоградчик , област Видин

телефони: 0889 561 527, 0894 704 318
Моля споменете, че сте разгледали обявата в Туризъм-Хотели-България.com
  изпратете запитване до собственика    

видове туризъм:
планински, еко, винен, исторически, културен, бизнес туризъм

мин.цена : **** макс.цена : ****

наляво
наляво
надясно
надясно

 регион
 община
 град
 село
 курорт
 забележителност
Алботински скален манастир село Раброво край Видин
Белоградчишки скали град Белоградчик,
Белоградчишки скали и крепост град Белоградчик,
Библиотеката на Пазвантоглу в град Видин,
Биосферен резерват Чупрене област Видин,
Градската градина в град Видин край река Дунав,
Добридолски манастир "Света Троица" гр.Видин-Лом,
Изворски манастир Успение Богородично край Видин,
Исторически музей в град Видин край река Дунав,
Исторически музей град Белоградчик,
Катедрален храм "Свети Димитър"област Видин,
Килийно Училище с.Рабиша, община Белоградчик,
Крепост "Баба Вида" град Видин,
Кръстата казарма в град Видин край река Дунав,
Манастир с. Извор в Община Димово, Област Видин,
Местността Анище край град Белоградчик, обл. Видин,
Местността Чернока, южно от крепостта Калето ,
Музей "Конака" град Видин,
Музей крепост "Баба Вида" град Видин,
Обсерватория в град Белоградчик-България,
Палата на Видинската митрополия в град Видин,
Пановата Къща – Исторически Музей град Белоградчик,
Пещера Козарника, община Димово, област Видин,
Пещера Магурата с.Рабиша край гр.Белоградчик,
Праисторически рисунки в пещерата Магурата,
Природонаучен Музей в град Белоградчик, обл. Видин,
Раковишки манастир Света Троица край град Видин,
Римска крепост Кастра Мартис гр.Кула обл.Видин,
Синагога – град Видин,
Стамбул порта град Видин,
Художествена Галерия в град Белоградчик, обл.Видин,
Художествена галерия Никола Петков в град Видин,
Църква "Света Петка",
Църква “Св. Св. Кирил и Методи” край Белоградчик,
Църква “Света Троица” край град Белоградчик,
Църква “Свети Георги” в град Белоградчик,
Църква “Свети Пророк Илия” край град Белоградчик,
Църква “Свето Възнесение Христово”край Белоградчик,
Църква “Свето Възнесение Христово”общ. Белоградчик,
Църква „Св. Николай” в град Видин край река Дунав,
Църква „Св. Петка” в град Видин край река Дунав
 местност
информация

  Къща за гости, под наем „ГОРСКИ КЪТ” в село Гранитово, община Белоградчик

 Белоградчик е малък град в област Видин, Северозападна България. Той е административен център на едноименната община Белоградчик.. Градът е живописно разположен в западната част на Стара планина, в югозападното подножие на Белоградчишкия венец. Благоустроен и приветлив, Белоградчик е сред атрактивните туристически обекти на България.
 Къща за гости "Горски кът"се намира на 8км. от гр.Белоградчик в китното планинско селце Гранитово.Тишината и спокойствието са подходящи за почивка и релакс за всички възрасти,условия,коит о района на с. Гранитово предлага.Къщата разполага с леглова база от 7 места.Разполага с 3 стаи и кухня с трапезария. Две от стаите са с двойни легла, третата е с две единични легла. Във всяка от стаите има телевизор със сателитна телевизия. Санитарният възел е общ за трите стаи. Кухнята е напълно оборудвана, като в нея също има едно единично легло.Отоплението на къщата е с локално парно.До къщата има навес с барбекю за приготвяне на вкусна скара и две изкуствени езерца, които лятно време създават чувство на свежест и домашен уют в дългите летни вечери.Сутрин може да се насладите на чудесен изгрев и песента на птичките.
   Къща Горски кът, Белоградчик Ви предлага следните удобства:паркинг, барбекю, телевизор, кухня, сателитна тв, отопление, хладилник, баня/тоалетна, микровълнова, пералня, изглед, ютия, гладене, кафе машина
 Цената на къща Горски кът целогодишно е 100 лв.
 Забележителности и развлечения в района на къща Горски кът:
  Белоградчик е предпочитана туристическа дестинация, заради намиращите се в близост Белоградчишки скали. Ежегодно през града минават хиляди българи, както и много чуждестранни посетители. Градът е уникален и поради чистотата на въздуха и красивата природа наоколо. В Белоградчик и региона се развиват различни видове туризъм, като най–разпространени видове туризъм са: пещерния и велотуризма.
 -Белоградчишки скали - Най-голямата забележителност в Белоградчик и региона са уникалните образувания Белоградчишки скали. Тази скална приказка се простира от запад на изток от връх Ведерник около град Белоградчик, село Боровица до село Белотинци. Районът е с дължина около 30 км. и ширина 3 км. Най-величествените скали са около града-Мадоната, Монасите, Конникът, Ученичката, Дервишът, Мечката, Адам и Ева, Хайдут Велко, Замъкът, Овчарчето, Гъбите, Лъвът и много други.
 -Белоградчишката крепост - Един от най-забележителните исторически паметници в Белоградчик е Белоградчишката крепост. Крепостта заема стратегическо място между старопланинските проходи „Св. Никола” и „Кадъбоаз”.От най-високата част на крепостта, известна като Първа плоча, се разкрива неповторима панорама.
 -Пещера Магура - “Перлата в короната” е пещера Магура. Намира се до село Рабиша на 25км. северозападно от град Белоградчик и на 35км. от град Видин. Паметник на културата и национален туристически обект, тя е една от най-големите пещери в България. Общата дължина на откритите досега галерии възлиза на около 2500 м. В пещерата се очертават по-големи и по-малки зали.
 -Исторически музей - Друг значим паметник на културата в града е Пановата къща. Строена е около 1810г. След реставрирането й през 1970г. в нея е показана експозиция (8 000 експоната) отразяваща бита, поминъка и борбите на населението от този край през XVIII и XIX век.
 -Природонаучен музей - В града функционира единствения природонаучен музей в Северозападна България, разполагащ с над 3000 експоната, отразяващи най-атрактивната част от богатото биологично разнообразие на тази част на България.
 -Астрономическа обсерватория - Сред красивите Белоградчишки скали се белее куполът на астрономическата обсерватория. Тя разполага с три телескопа – 60 см "Касегрен", 36.5 см "Целестрон", 15 см "Касегрен". Наблюдават се луната, пръстенът на Сатурн, спътниците на Юпитер, сърпът на Венера, комети, звезди, галактики.
-Художествена галерия - Художествената галерия на Белоградчик съдържа богата постоянна експозиция, в която има оригинални платна на Владимир Димитров - Майстора, Светлин Русев и др.
       -Местността Анище - С голямо културно-историческо значение и обект на масови туристически посещения е местността Анище, която се намира непосредствено до пътя Салаш- Белоградчик на 2 км. източно от село Граничак. Тук са открити останки на разрушено антично селище, представляващи отделна постройка състояща се от 4 стаи. От горепосочената сграда се намира и втори ансамбъл подобен по разположение на първия. Намират се и множество фрагменти от глинени съдове, монети от III век, накити.
  Радоста да усетиш спокойствието и тишината на природата,далеч от големия град,удоволствието да се потопиш в красотата и неповторимата атмосфера на къща Горски кът.
 Възможноста да си далеч от шума на тълпите,от суетата на деня,от еднообразието.Всичко това може да намерите в къща за гости Горски кът.
 Подарете си една пълноценна почивка в уютна и тиха обстановка.
 Забележителности и възможности за туризъм в област Видин, може да разгледате в рубрика Забележителности.
visits:
Всички права запазени 2009-2015 www.tourism-hotels-bulgaria.com