Туризъм, забележителности и бизнес

Интериорен дизайн “Силекс 2001” град Ямбол  
област Видин област Монтана област Враца област Плевен област Велико Търново област Русе област Силистра област Разград област Добрич област Шумен област Търговище област Варна област Бургас област Сливен област Ямбол област Ловеч област Габрово област Стара Загора област Пловдив област Хасково област Кърджали област Смолян област Пазарджик област Благоевград област Кюстендил област Перник област София област Софийски регион Затвори картата
 Сподели ::
Представяме обекти в област Ловеч, хотели, къщи, вили за гости
български
english
deutsch
руский
ελληνικά
търсене по текст:
ГОРЕЩА ОФЕРТА

информация

Интериорен дизайн “Силекс 2001” град Ямбол
категория :: Фирми |    област :: Ямбол, хотели, къщи, вили за гости, под наем

адрес: Град Ямбол, п.к. 8600 Улица “Клокотница” 99

телефони: 0895 533 110,0895 533 101; факс : 046 / 910 842
Моля споменете, че сте разгледали обявата в Туризъм-Хотели-България.com
  изпратете запитване до собственика    web: http://www.silex2001.com/home.html


наляво
наляво
надясно
надясно

 регион
 община
 град
 село
 курорт
 забележителност
 местност
информация

Фирма “Силекс 2001” ЕООД е основана през 2002 г. За тези 8 години марката “Силекс”  се наложи на българския пазар като една от водещите в проектирането и изработване на разнообразни решения за екстериора и интериора на курортни комплекси, хотели, заведения, градини и частни домове.
 
БОГАТА ПРОДУКТОВА ГАМА, ПРЕЦИЗНО ИЗПЪЛНЕНИЕ!
 
Доказателство за многостранна дейност на “Силекс 2001” е богатият каталог, с който фирмата може да задоволи и най-капризните клиенти- тези, които предпочитат класическите форми, а и тези от вас, които имат афинитет към свърхмодерния дизайн и последните световни тенденции.
Фирма “Силекс 2001” осъществява пълния цикъл – от проектиране и арт-дизайн, до производството и поставянето на:
 
 
 В нашето производство използваме успешно  полимер-бетонови материали от последно поколение, които имат дълъг живот, здравина и плътност, достатъчни да устоят на всички неблагоприятни атмосферни влияния и конкуриращи устойчивостта дори на камъка. Проектирането и изработването на нашите артикули винаги е съобразено с най-съвременните архитектурни решения и мнението на новаторско мислещи дизайнери, така че вашият хотел, вила или басейн да не прилича на никой друг, а вие да се чувствате като собственик на  уникална придобивка.
 
Кои сме ние?
 
ОРИГИНАЛНИ РЕШЕНИЯ ЗА ЕКСТЕРИОРА И ИНТЕРИОРА НА ВАШИЯ ХОТЕЛ, СПА–ЦЕНТЪР, РЕСТОРАНТ ИЛИ ДОМ
 
Фирма “Силекс 2001” ЕООД е основана през 2002 г. със седалище в град Ямбол. За тези 8 години марката “Силекс”  се наложи на българския пазар като една от водещите в проектирането и изработване на разнообразни решения за екстериора и интериора на курортни комплекси, хотели, заведения, градини и частни домове. Ако може да се обобщи нашата дейност – тя е от озеленяването на градината, през стъпалата и арката,  та до всеки орнамент в басейна или двора, за да се получи най-естетическата комбинация за всяка сграда.
Доказателството за добрата ни работа, качественото изпълнение в срок на различните ни поръчки, са доволните клиенти, а резултатите от дейността ни можете да видите в някои от завършените ни обекти:
 
  • Курортно селище “Оазис” – Лозенец;
  • Казино “Принсес” – София;
  • Комплекс “Коста дел Кроко” – Царево – в процес на работа;
  • Хотел “Орфей” – Слънчев бряг;
  • “Кълвача газ”
  • Комплекс “Царско село” – София;
  • Хотел “Китен бийч” - Китен;
  както и в много други обществени и частни сгради в цялата страна.
Наши партньори са утвърдени фирми в строителния бранш като
Строителна фирма “Диана комерс”, Строителна фирма “Планекс”, Строителна фирма  “Мей Инжинеринг”, Магазини “Спектър”, “Вюрт”и др.
За оригиналния дизайн и перфектното проектиране, съобразено с вашите изисквания и представи, разчитаме на доказали се български архитекти и консултантски фирми:
 
  • Ландшафтно  архитектурно бюро “Кио Узунов” – София;
  • Архитектурно  бюро “Семерджиев” – София;
Архитектурно бюро “А3” – София;
 
В “Силекс 2001” работят професионални дипломирани дизайнери и скулптори, които ще ви предложат най-удачното решение и ще се съобразят с всички ваши претенции и естетически представи.
Цените на нашите артикули и изработката им , са конкурентни, но и съобразени с високото качество, на което всеки държи. Последователно следваме политика на прецизно изпълнение и лоялни взаимоотношения с нашите клиенти.
 
 

 

 

visits:
Всички права запазени 2009-2015 www.tourism-hotels-bulgaria.com