Туризъм, забележителности и бизнес

Kashta za gosti Qstrebino,hoteli,vili pod naem  &
област Видин област Монтана област Враца област Плевен област Велико Търново област Русе област Силистра област Разград област Добрич област Шумен област Търговище област Варна област Бургас област Сливен област Ямбол област Ловеч област Габрово област Стара Загора област Пловдив област Хасково област Кърджали област Смолян област Пазарджик област Благоевград област Кюстендил област Перник област София област Софийски регион Затвори картата
 Сподели ::
български
english
deutsch
руский
ελληνικά
търсене по текст:
ГОРЕЩА ОФЕРТА

информация

Kashta za gosti Qstrebino,hoteli,vili pod naem
категория :: Accomodation | Houses   област :: Targovishte, travel,vacation, hotels in Bulgaria

адрес: Къща за гости Ястребино се намира в село Ястребино,община Антоново

телефони: 052/554000 ; 0888 695 980, 088/8434855
Моля споменете, че сте разгледали обявата в Туризъм-Хотели-България.com
  изпратете запитване до собственика    web: http://www.jastrebino.need.bg

видове туризъм:
mountain, eco, wine, historical, cultural, business tourism

мин.цена : **** макс.цена : ****

наляво
наляво
надясно
надясно

 регион
 община
 град
 село
 курорт
 забележителност
 местност
информация

Къща за гости Ястребино, категория две звезди, намира се в Североизточна България на 3 км от главния път София - Варна, на 6 км от гр. Омуртаг и на 40 км от гр. Велико Търново. 
Къщата е построена на брега на язовир Ястребино и предлага чудесни условия за лов, риболов и туризъм целогодишно. За най-запалените риболовци има на разположение моторна лодка.
  Басейнът в двора на къщата предоставя възможност за плаж и плуване на почиващите.   Къщата е подходяща както за компании, така и за семеен отдих, има възможност за екотуризъм, далеч от напрежението в забързаното ежедневие, в спокойствието на природата.
  Тук ще откриете уют, комфорт и удобства. Къщата разполага с външна и вътрешна камина /барбекю/, паркинг. Предлага се настаняване в 4 двойни стаи, всяка от които има собствен санитарен възел и баня, телевизор с цифрова телевизия, локално парно отопление.       
    От стаите се разкрива чудесен изглед към язовира. На първия етаж на къщата има напълно оборудвана кухня с възможност за самостоятелно приготвяне на храна, трапезария и удобен кът за отмора пред телевизора и камината, CD-плейър. Ако искате да избягате от ежедневния ангажимент в кухнята, можете да предоставите вашите продукти на гостоприемните домакини, които ще се погрижат за вашата трапеза.
   Цени:
                    20 лв. на легло  
                    За деца до 3 години - нощувките са безплатни,   
                    За деца от 3 до 12 години - ползва се 50% намаление.

visits:
Всички права запазени 2009-2015 www.tourism-hotels-bulgaria.com